Fijn.. nog meer verhalen

Het is tijd voor een nieuwe uitdaging. En dan heb ik het niet over 10 kilo afvallen in 2 weken, of 15 minuten m’n adem inhouden met ademshalingstechnieken die ik geleerd heb in een klooster in Tibet… Nee, het is veel makkelijker. Vanaf vandaag ga ik naast Azië-Expert, ZuidAmerika-Expert en nog wat andere sites voor mezelf schrijven! Of in ieder geval een poging doen.

Fijn, nog meer verhalen waarvan we op verjaardagen moeten zeggen; ‘Nee, was echt leuk om te lezen’.

90% van de lezers

Maar hé! Voel je niet verplicht 🙂 Rechts, of links voor de Apple gebruikers, zit zo’n mooi rood kruisje. Klik, en weg is dit blog.

Dus waarom doe ik dit? Niet met een hele speciale reden. Ik heb niet de behoefte om Nederlands bekendste blogger te worden (stiekem hoop ik natuurlijk dat jullie dit massaal delen op Facebook en Instagram) en ik ben ook geen influencer zoals ze noemen. Gelukkig maar want ik heb een gruwelijke kut hekel aan dat woord. Mensen die een website hebben met 5.000 unieke bezoekers in de maand, 1.500 Facebook volgers en 500 Instagram fans die mij gaan vertellen hoe het moet.

Ik ben zelf ook geen pro blogger. Daar is me (<– grapje) Nederlands te slecht voor.

CuriosiTiez

Ik doe het omdat ik schrijven/bloggen/pennen/dagdromen, geef het een naam, leuk vind. En op dit moment schrijf ik vooral over reizen. Niet gek aangezien ik daar m’n brood mee verdien, maar het lijkt me leuk om ook andere dingen aan bod te laten komen.

Wees niet bang. Ik ga niet schrijven over gezonde, maatschappelijk verantwoorde suikervrije aardbeiencakes waarvan de aardbeien geplukt zijn door alleenstaande moeders uit het hooggebergte van Chili of de beste tips om met een 10-minuten-workout een sixpack te creëren terwijl ik zelf elke avond met m’n gekochte aardbeiencakes op de bank zit. Het plan is om over alledaagse dingen te schrijven, zonder enige regelmaat. Een beetje zoals mijn eigen leven 🙂

Ik ga hier niet over de wereldproblematiek bloggen. En ik raad je aan om alle verhalen met een korreltje zout te nemen. Niet letterlijk natuurlijk.

‘Je schrijft jouw naam toch met een ‘S’?.

99% van de lezers

Dat klopt, maar CuriosiTieS.nl was al bezet. Ik had naar het gemeentehuis kunnen gaan om m’n naam te veranderen in Rob (zoals ik vroeger wilde heten). Maar de domeinnaam www.curiosirob.nl bekt niet zo lekker. En jullie snappen de link hopelijk tussen curiosity en Ties.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://www.curiositiez.nl/wp-content/uploads/2016/10/Ties-kite3.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 350px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}