Ik ben natuurlijk wel een beetje gevleid dat je op deze pagina zit! Maar wat doe ik, naast bloggen op deze site, nog meer? Als je iets meer wil weten over mij check dan de Over Tiez pagina. Als je wil weten wat ik voor jou kan doen, blijf dan zitten, schenk wat te drinken in en lees verder.

Dit is wat ik doe

Een paar jaar geleden heb ik mijn vaste baan opgezegd om alsnog ‘eigen baas’ te worden. Iets waar ik lang geleden voor gestudeerd heb. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar het is geluk! Om een lang verhaal kort te maken; samen met mijn broer heb ik de websites opgezet in de reisbranche, waaronder:

Deze websites hebben een gezamenlijk bereik van zo’n 100.000 unieke bezoekers per maand. De websites hebben we allemaal in eigen beheer en zelf ontwikkeld. Maar ik concentreer met niet alleen op deze websites. Ik kan je op meer manieren van dienst zijn. Ook met mijn diensten en CuriosiTiez.

Bedrijven

Maar wat betekent dat? Ik kan je helpen met een aantal dingen. Zo ontwikkel ik samen met mijn broer websites. Check daarvoor mijn bedrijfswebsite. Maar je kunt ook denken aan tekstschrijven, SEO optimalisatie, het koppelen van je product aan onze bezoekers, advertorials, product reviews, een campagne op maat of een persreis.

Waarvoor je me NIET moet mailen

Niet om mezelf op de schouders te slaan, maar ik krijg elke dag behoorlijk wat vragen. Om die wat uit te dunnen hoef je me niet te mailen voor de volgende dingen. En dat komt er misschien rotter uit dan ik bedoel 🙂